Пред КАТ в Пловдив тази сутрин е спокойно, но не

...
Пред КАТ в Пловдив тази сутрин е спокойно, но не
Коментари Харесай

Дрогиран без книжка заби колата си пред сградата на КАТ в Пловдив

Пред КАТ в Пловдив тази заран е умерено, само че не по този начин е било през вчерашния ден следобяд, когато пред погледите на десетки хора, чакащи реда си да записват колите, се е разиграла скандална обстановка.

Дрогиран юноша се е опитал да избегне полицейска инспекция за алкохол опиати и последвала гонка със чиновниците на Пътна полиция. В опит да избяга той се забива с колата в бетонни саксии и панер за отпадък пред постройката на КАТ, заяви Нова тв.

Вчера следобяд младежът отишъл в КАТ да записва автомобила си и до момента в който се обработвали документите, чиновниците от Пътна полиция забелязали, че той е във очевидно несъответстващо положение. Поканили го да бъде тестван за алкохол и опиати.

Той отказал, качил се на колата си и се опитал да избяга в посока близкия пазар, по-късно е завил още веднъж към постройката на КАТ, където не съумял да спре незабавно и забил автомобила си в загради и един панер.



Един от служителите на реда взима камък и чупи прозореца на автомобила му, с цел да изкара водача, който е на възраст към 34 години.

Пробата му за алкохол е негативна, само че пробата му за опиати е посочил съществуване на амфетамини.

Най-скандалното в тази ситуация е, че мъжът е с отнета брошура и е имал доста формирани актове на пътя. Той се обърнал към служителите на реда с думите: Не съм добре, бе хора, пия антидепресанти.

Нарушителят е арестуван за 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР