Пред камерата на БЛИЦ застана кандидатът за кмет на БСП

...
Пред камерата на БЛИЦ застана кандидатът за кмет на БСП
Коментари Харесай

Николай Радев пред БЛИЦ TV: Да работим заедно, за да бъде Пловдив на хората

Пред камерата на БЛИЦ застана претендентът за кмет на Българска социалистическа партия - Пловдив Николай Радев. Той разяснява, че е убеден в това, че ще получи поддръжката на пловдивчани на 27 октомври.

"Виждам, че хората одобряват нашите послания и точно по тази причина имам тяхната поддръжка в един доста огромен % ", уточни Радев.

Кандидатът на левицата сподели, че след многочислените срещи, които той и неговият екип са провели в регионите, той е набелязал проблеми, които в по- огромната си част са близки до жителите - нечистия въздух, междублоковите пространства.

В огромната си част тези проблеми се припокриват с програмата, която предлага левицата на локалните избори, което е един плюс за партията ".

Срещнах едно топло отношение. Значи сме намерили това, което са проблемите на хората и сме предложили начиинте за решение ", сподели Радев. Той разяснява още, че диспутите, които са се провеждали през последните няколко седмици са посочили лицата и личностите на някои от претендентите за кметове на регионалния град.

Николай Радев добави, че борбата в Пловдив ще бъде сред левите и десните хрумвания. За своя екип претендентът за кмет на града под тепетата разяснява, че са хора с високо обучение, работещи и способени в разнообразни сфери.

"Те обгръщат цялостния набор на действия, с които община Пловдив ще се занимава ", сподели още Радев. Той благодари на всички неправителствени организации, съюзи, сдружения и уважавани персони - професори, преподаватели, които са декларирали поддръжката си за него и екипа му.

На въпрос на БЛИЦ дали борбата за кметския стол в Пловдив ще бъде кървава, кандидат-кметът сподели, че акцията в този момент е по-интелигентна от предходни избори и макар държанието на някои от претендентите, те са показали почитание един към различен и са изслушвали концепциите, които всеки един от тях предлага.

"Мисля, че борбата този път ще бъде на хрумвания, а не на юмруци ", сподели Радев. В умозаключение претендентът за кмет на левицата в Пловдив благодари на всички жители за поддръжката, мненията, дадените хрумвания и протегнатите ръце към него и екипа му.

"Искам да ви помоля за поддръжката, тъй като ще работим дружно. Да работим дружно, с цел да бъде Пловдив на хората " моли в умозаключение Николай Радев.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР