Пред какви ли не мистерии и загадки може да се

...
Пред какви ли не мистерии и загадки може да се
Коментари Харесай

Колко ще е 3+2? Отговорът на това дете ще ви смае! СНИМКИ

Пред какви ли не мистерии и загадки може да се изправи човек. Буквално и преносно.

Така да вземем за пример преди време от jenata.blitz.bg ви демонстрираха фотография , на която има телефон, само че съвсем никой не може да го види .

Освен това преди време от jenata.blitz.bg провокираха наблюдателността ви като ви показахме фотография, на която има леопард, само че едвам 20% от хората съумяват да го открият .

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднаха на друга невероятна задача, която взриви мрежата.

Важно е преди този момент да уточним, че множеството учебни заведения последователно понижават интензивността на креативното мислене при децата, замествайки го със строги правила и формули. Това им разрешава да приспособяват метода на мислене към модела, общопризнат в обществото.

Но дребните деца не познават граници в креативното мислене. Затова е толкоз извънредно да се следи техният жанр на държание в сложни обстановки.

Точно пред такава мистерия се изправи едно дете, което застана пред целия клас и трябваше да напише отговора на задачата "3 + 2 =... ".



Малко момче се пробва да реши математическия проблем, само че среща съществени усложнения. Точно в този миг взема решение да потърси помощ от другар.



И по този начин неговият съученик прави всичко допустимо да му помогне. Резултатът обаче е комичен и не е лишен от логичност.

Какво обаче излезе, че е решението на задачата "3+2=... ", както и фотоси, които демонстрират смешната, само че разумна развръзка, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР