Пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ и

...
Пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Цветанов: БСП подготвя сценарий да ни скара с Борисов

Пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила съобщи, че се основава чувство, че има някакво бламиране на премиера Борисов от страна на парламентарната група на ГЕРБ, съобщи кореспондент на Novini.bg

Остава чувството, че ние от парламентарната група вършим нещо, което остава неусетно от министър-председателя. Този сюжет го слушаме от 2008 година, когато към този момент се разбра, че ГЕРБ има капацитета да ръководи, има нужния потенциал и построени структури. От този миг започнаха да приказват: "Цветанов ще вземе партията на Борисов ", "Борисов ще изгони Цветанов от партията ". Това са сюжети вид "притопляне на остарели манджи ", както е и в тази ситуация с Габрово, разяснява Цветан Цветанов.

Той акцентира, че няма безусловно никакво разминаване в позициите на ПГ на ГЕРБ и на премиера, само че изясни, че парламентарната група има собствен живот, както и Министерски живот има собствен управнически живот. Но при всички значими политически решения ние се чуваме и постоянно вземаме верните решения за България, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

Имам информация, че Българска социалистическа партия изготвят сюжет, с който да внесат ерес сред мен и премиера, сподели още Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР