Пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян

...
Пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян
Коментари Харесай

Пеевски: Ясно е кой предложи промените в конституцията. Виждате подписите. Предложенията са на Христо Иванов и компания

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Повод за думите му беше коментар минути по-рано на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че даже ГЕРБ и Движение за права и свободи да имат 150 депутати след изборите, държавно управление единствено сред двете партии няма да има. 
 
" Рано е да приказваме за резултатите от изборите. Нека хората да решат - може пък да имаме 160 (депутати, бел. ред.), сподели Пеевски.
 
" Колегите желаят да не помнят тези 9 месеца. Те са незабравими ", ка тегоричен е той. " Ясно е кой предложи измененията в конституцията. Виждате подписите. Предложенията са на Христо Иванов и компания ", сподели Пеевски на въпрос за по този начин препоръчаните разновидности за длъжностен министър председател, записани в конституцията.
 
  " Ако някой от Движение за права и свободи бъде поканен за министър, няма да приемем ", отговори съпредседателят на партията на въпрос дали биха взели участие в служебното държавно управление на Димитър Главчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР