Пред журналисти в Бургас министър-председателят Бойко Борисов заяви, че не

...
Пред журналисти в Бургас министър-председателят Бойко Борисов заяви, че не
Коментари Харесай

Борисов: Не е добре да ми се дават съвети отвъд океана

Пред публицисти в Бургас министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че не е добра процедура да му се дават препоръки оттатък океана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Премиерът сподели това във връзка изявление на президента Румен Радев, което той направи от Ню Йорк по отношение на разногласието за новите изтребители, които страната ни би трябвало да закупи.

"Аз показвам почитание към всички и нося своята отговорност, а като пристигна президентът, ще седнем и ще приказваме ", съобщи Борисов и акцентира, че държавническата политика е да намериш салдото сред всички.

"Три милиарда ще заминат за самолети. Ще ги дадем, само че ще се пазарим. А като се дадат 3 милиарда за изтребителите, още 7 милиарда би трябвало да се дадат за корабите и сухопътните войски ", сподели министър председателят.

Той разясни, че имало и по-евтини самолети, които също са нови. Те са от по-нисък клас, само че биха свършили работа, уточни министър председателят и даде образец:

"Кметът на Бургас кара "Фолксваген ". Не кара брониран "Мерцедес ". И той желае "Мерцедес ", само че му се поставя "Фолксваген ", добави Борисов.

Пред публицисти министър председателят заяви още, че след 10 дни ще стартира строителството на обходите на Поморие и Ахелой.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР