Пред германската агенция motorsport-total.com Вебер разкри: Михаел бе видял големия

...
Пред германската агенция motorsport-total.com Вебер разкри: Михаел бе видял големия
Коментари Харесай

Един От Малкото Допуснати До Шумахер С Изумителни Разкрития

Пред немската организация motorsport-total.com Вебер разкри:

„ Михаел бе видял огромния гений на сина си и искаше да му помогне за кариерата му. Споделял ми е, че желае да е негов сътрудник и наставник, както аз преди време бях подобен за самия него. Това щеше да е велика история, невероятна за спорта!

Михаел говореше за такава тактика с огромно предпочитание. Спомням си, че ми е споделял, че даже прави проекти с кои тимове може да приказва по тематиката, къде е най-хубавото място Мик да стартира кариерата си във Формула 1, къде ще научи най-вече, по какъв начин да го защищити от големите натоварвания на упованията и други елементи.

Михаел планираше от рано кариерата на сина си. “

20-годишният Мик към този момент върви по пътеката към Формула 1, като кара във Формула 2 и тества болида на „ Ферари “ на пистата в Бахрейн преди две седмици.

„ Не знам дали той може да доближи това, което направи Михаел – признава Вебер. – Все отново приказваме за невероятните седем трофеи и статут на легенда. Не забравяйте, че той е израснал като „ синът на Михаел “, което не е елементарно. Товарът от упованията е огромен, той занапред ще го усеща. “

Фриц ван Амерсфут, който е другар на Михаел и даде дебют на Мик във Формула 4 през 2015-а в неговия холандски тим там, приказва също по тематиката пред изданието:

„ Ако тогава ме бяхте попитали дали това момче може да стигне до Формула 1, моят отговор щеше да е „ не “. Той се развива добре и се учи. Още тогава се виждаше по какъв начин желае да работи крепко и слуша какво му се приказва. В това отношение е същински Шумахер!

Прогресът му като водач пристигна в последните две години. Освен това Мик има явен проект и мотивация, тъй като постоянно е приказвал за това с Михаел, когато бе напълно дребен. Наследил е характерът, упоритостта и учението да се учи. “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР