Пред футболния Левски предстои добро бъдеще, а тимът се цели

...
Пред футболния Левски предстои добро бъдеще, а тимът се цели
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Целим се в Купата и в по-предно класиране


Пред футболния " Левски " следва положително бъдеще, а отборът се цели в продобиване на Купата на България. Това съобщи след равенството 0:0 в дербито с ЦСКА капитана на " сините " Николай Михайлов.

" Продължаваме да работим. С нищо не отстъпвахме, даже на моменти стояхме по-добре от тях на терена. Пред тима следва положително бъдеще. Целим се в купата и по-предно класиране ", съобщи вратарят.

На полуфинал за Купата " Левски " ще играе против " Лудогорец ".

Снимка: Lap.bg


" Срещу " Лудогорец " нека метеорологичните условия са естествени и по-добрият да победи. Надявам се това да сме ние ", сподели той.

Срещу ЦСКА " сините " играха в тежки метеорологични условия. Мачът беше преустановяван няколко пъти поради тежкия снеговалеж.

" Хората се бяха постарали първоначално да имаме добър терен, само че когато заваля изискванията станаха доста тежки. Имаше някои нервни моменти. Искам да благодаря на почитателите за невероятната поддръжка. Имаме много технични играчи в средата на терена. След заваляването на снега трябваше да сменим концепцията, както при нас, по този начин и при тях ", сподели той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР