Пред форума Нинова потвърди подадената оставка. Тя помоли да не

...
Пред форума Нинова потвърди подадената оставка. Тя помоли да не
Коментари Харесай

Нинова потвърди оставката, призова да не се избира нов лидер на конгреса

Пред форума Нинова удостовери подадената оставка. Тя помоли да не се изпращат апели за анулацията на директния избор за водач.

„ И апелирам да се спре с всички операции и спекулации по този мотив. Всеки член от партията е получил моята оставка, тъй като е гласувана на директен избор. И през днешния ден я удостоверявам пред най-висшия конгрес на партията. До конгреса са постъпили писма, поръчки, резолюции, част от които желаят анулация на директния избор, избиране на ръководител от конгреса. Моля ви, не правете това ".

По-рано стана ясно, че социалисти от Благоевград са почнали подписка в поддръжка на Корнелия Нинова. Хората желаят конгресът да не установи оставката на Нинова и тя да остане ръководител на Българска социалистическа партия.

Преди дни депутатът Крум Зарков публично разгласи кандидатурата си за ръководител на партията. Днес той съобщи, че би трябвало на конгреса да има лидерска борба. Според него, единственият верен метод оттук насетне е оставката на Нинова да бъде установена:

„ Днес това, което би трябвало да се случи е да вървим по нашите правила, а точно установяваме оставката, дефинираме разпоредбите и датите за идващия избор. Самата Корнелия Нинова сподели, че поема отговорност и подава оставка. От тук нататък или се поема отговорност или не се поема отговорност, приблизително няма ", сподели Крум Зарков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР