Пред Европейския парламент разкрихме една узаконена схема за ограбване на

...
Пред Европейския парламент разкрихме една узаконена схема за ограбване на
Коментари Харесай

Евродепутати, гражданска организация и Николай-Босия се обединиха в защита на хората, потърпевши от частни съдебни изпълнители


Пред Европейския парламент разкрихме една узаконена скица за плячкосване на българския народ. Ограбване посредством заповедно произвеждане и актове от съда в нарушаване на правото на Европейски Съюз. Това съобщи адв. Владислав Янев от коридорите на Европейската комисия в клип, споделен във "Фейсбук " от евродепутата Ангел Джамбазки.

"Чрез едно изпълнително произвеждане се довежда до плячкосване до имущество. Имотите на българските жители се продават на безценица, а жителите стават бездомници. Адвокати, които специализират в отбрана на българските жители против банки биват репресирани за това, че са споделили истината. Очакваме едно дейно решение на Европейска комисия. Следва да бъде проведена наказателна процедура против България, само че не против българския народ, а против избрани виновници ", сподели още той.

"Благодарни сме на евродепутатите, които подкрепяха петициите против пострадалите от частните съдени реализатори. Нека нашето законодателство да се синхронизира с европейското. Ограбват българския народ. Нека пострадалите да бъдат по-смели и да си подават петиции. Самият зам.- ръководител на Камарата за частните правосъдни реализатори Стоян Якимов има 4 компании за изкупуване на парцели на безценици. До такава степен са изнаглели, че към този момент не се тормозят от хората ", добави по тематиката Ивайло Илиев - ръководител на гражданско придвижване "Покана за непринудено осъществяване ".

"На днешното съвещание на комисията се видя, че европейското правораздаване може да бъде сътрудник и бранител на всеки един българин. Европейска комисия към този момент придвижва наказателна процедура за неравноправно отнасяне. Очакваме законодателни промени. Никой не желае кредиторите да не могат да си събират отговорностите, само че дано има равнопоставеност кредитор-гражданин ", безапелационен бе евродепутатът Радан Кънев.

"Обръщам се към комисията и всички евродепутати да не разчитат на вярата, а на действителна смяна. Опитват да пречупят българина ", разяснява правозащитникът Николай Колев – Босия.

"Винаги се приказва за длъжници, това не са обаче такива хора,а излъгани жители. Тези хора в никакъв случай не са казвали, че няма да си заплащат заема. Банките злоупотребяват, защото им е обещано правото да подвигат лихвите когато си желаят ", сподели още адв. Веска Волева.

"Видяхте мненията на българските жители, които внесоха петиции. Опитахме се с Радан Кънев и Андрей Слабаков да предотвратим и защитим правото на заслужено отношение и на запазване на имуществото на българските жители. Има признак на липса на правдивост. Частни правосъдни реализатори и банките злоупотребяват с ситуацията си. Българските жители имат право на правдивост и положително отношение. Натискът би трябвало да продължи върху институциите ", приключи Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР