Пред една от националните телевизии братът на изчезналия от Перник

...
Пред една от националните телевизии братът на изчезналия от Перник
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил проговори какво е станало след обявената награда от 100 000 лв. ВИДЕО


Пред една от националните малките екрани братът на изчезналия от Перник Емил Боев съобщи, че обстановката става все по-напечена. Те са получили няколко следи, само че те не са ги отвели до на никое място. Той показа и, че не е изискал помощ от екстрасенси и врачки.

Мартин Боев разгласи премия от 100 000 лв. за информация, която ще помогне да открият брат му. Веднага по-късно са получили няколко сигнала, само че за жалост те недовели до откриването на изчезналия човек.

Емил Боев от Перник се търси към този момент 10 дни и няма и диря от него.

Брат му е оповестил сериозната премия, с цел да е убеден, че е направил всичко по неговите сили в издирването. Също по този начин споделя, че към този момент съвсем няма какво да направи и няма варианти. Също по този начин е на ръба на отчаянието и не може да си изясни по какъв начин човек може да изчезне без диря.

На изказване дали оповестената премия не е нещо, като прикрит преговор за заплащане на откуп, той отговори, че даже и такава да е обстановката единственото, което желае е брат си.

Отчаяният родственик съобщи, че също самичък е стигнал до извода, че брат му е станал жертва на похищение.

Последната диря са видеозаписи на охранителни камери, на които се вижда индивида, само че от там не излиза наяве в каква посока е тръгнал. Включват се нови и нови хора, както и техника в издирването, само че за в този момент без резултат.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР