Пред единия председател на ДПС, Джевдет Чакъров, тъй като другият

...
Пред единия председател на ДПС, Джевдет Чакъров, тъй като другият
Коментари Харесай

ДПС с намек, че от тях зависи управлението

Пред единия ръководител на Движение за права и свободи, Джевдет Чакъров, защото другият - Делян Пеевски не пристигна на срещата на " Дондуков " 2 - и другите депутати от партията, президентът посочи, че Движение за права и свободи са подкрепяли властта, без публично да вземат участие в ръководството. Как виждате ролята на Движение за права и свободи в идващ ротационен интервал, пита президентът. Той се поинтересува дали Движение за права и свободи виждат късмет за кабинет с първия мандат и дали може да има друга настройка в сегашния парламент.

Съпредседателят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров пожела да сме единни и сплотени. В страната би трябвало да има непоклатимост и предвидимост. Нашата поддръжка е била забележима и поредна, каза Чакъров като посочи, че поддръжката на партията е по оста Европейски Съюз - НАТО. Но до момента в който се търсят огромните цели би трябвало да се обърне внимание и на проблемите на хората.
 Призракът на предварителните избори възроден и на Дондуков 2
Призракът на предварителните избори възроден и на Дондуков 2

Румен Радев пита подготвени ли са ГЕРБ и имат ли вид за ново болшинство

Винаги може да се откри друга настройка, посочи Чакъров , само че по мнението му, тя ще е сложна за разкриване в този парламент.

Йордан Цонев се похвали, че Движение за права и свободи са били фактор на непоклатимост и са имали градивна роля за сформиране на властта. Народният представител открои, че от придвижването са изпълнили своите задължения.

По тематиката за бъдещата власт - решението е елементарно и ясно, съгласно Йордан Цонев. Ако първите две партии се схванат, Движение за права и свободи ще продължи да е фактор на непоклатимост и да поддържа рационалните хрумвания, стана ясно от коментара му. Партията ще продължи да работи за задачите Шенген и Еврозоната, съгласно поръчките на Движение за права и свободи.

По-рано денем президентът Румен Радев организира съвещания и с ГЕРБ и ПП-ДБ. 
 ПП-ДБ оставят на Румен Радев да реши какъв брой време да договарят с ГЕРБ
ПП-ДБ оставят на Румен Радев да реши какъв брой време да договарят с ГЕРБ

Макар и връзките в обединението да са сложни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР