Пред БНТ здравният министър каза, че мерките, които са в

...
Пред БНТ здравният министър каза, че мерките, които са в
Коментари Харесай

Здравният министър отсече: Няма да въвеждаме нови мерки

 Пред Българска национална телевизия здравният министър сподели, че ограниченията, които са сега работят и би трябвало да се съблюдават и управляват.

" В страната имаме няколко сериозни точки - в София, в Бургас, Шумен. Там лекарите работят непрекъснато. Благодаря за техните старания. Трябва да укрепим тези места. Трябва страната да е постоянна. Трябва всички да сме единни и солидарни. Трябва да се съблюдават ограниченията и да има схващане и разсъдък, с цел да можем да излезем живи и здрави от тази зараза ", разяснява проф. Ангелов.

Според здравния министър предложенията на основния държавен здравен контрольор за стягане на ограниченията са били обсъждани от експертните препоръки цялостен следобяд.

" Няма да има нови ограничения с изключение на тези, които са досега. Единственото нещо, което обсъждаме да въведем, е зелен кулоар за възрастните хора, за уязвимите групи заран за вървене до магазините, тъй като считаме, че по този метод бихме запазили техния живот от непотребни опасности ", сподели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР