Пред БНР Биков напълно отхвърли тезата, че избирането на Радев

...
Пред БНР Биков напълно отхвърли тезата, че избирането на Радев
Коментари Харесай

Тома Биков смята, че избирателната активност на днешния балотаж не е плод на ентусиазъм

Пред БНР Биков изцяло отхвърли тезата, че избирането на Радев ще успокои политическото напрежение в страната.

„ Аз не изключвам опцията в идващите месеци той да се конфронтира в това число и с партиите, които го поддържаха. От на следващия ден ще почнем да виждаме и същинските проблеми, които стоят пред страната. Българското общество може да преодолее по-лесно тези провокации, в случай че бъде обединено. За страдание не виждам подобен капацитет “, разяснява още Тома Биков.

По думите му българите са изгубили опцията да имат заслужен президент в лицето на проф. Анастас Герджиков:

„ Г-н Герджиков показваше това, което ние считаме. Ние искахме да подадем ръка. Просто в сегашната обстановка явно такива хора, които са извънредно класни, не са съответни на тази обстановка, която не е по никакъв начин добра “.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов определи  като „ срам “ оставането на Румен Радев на президентския пост:

„ Само за седмица съумя да ни скара с нашите съседи, към този момент България от най-обичана страна на Балканите, всичко, каквото ставаше положително, ставаше в София, отсам се водеше външната политика на Европейски Съюз, в този момент се ненавиждаме със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция, действителна опасност от етнически спор, от незаконни мигранти, а резилът, с цел да приказваш за право и господство на закона, да откриваш самодейност „ Три морета ”, да вървиш на срещи на НАТО и да кажеш, че Крим е съветски, просто съм покъртен “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР