Пред блок 7 в квартал Дружба колите спират върху кална

...
Пред блок 7 в квартал Дружба колите спират върху кална
Коментари Харесай

Русенка сигнализира за липса на асфалт пред блок в квартал Дружба

Пред блок 7 в квартал " Дружба " колите стопират върху кална почва

Това се вижда от фотосите, които Марияна Бекташева изпрати до публицистичната ни поща с молба за прокламация на казуса. Липсва асфалт, а формираните от дъжда локви трансформират в кална почва околоблоковото пространство, което би трябвало да е паркинг.

" Липсва каквато да е настилка пред блока /паркинга/ и гледката е като на лунен пейзаж. Има големи дупки и при превалявания от дъжд прекосяването става извънредно мъчно, а в случай че си с детска количка съвсем невероятно ", разказва обстановката госпожа Бекташева.

По думите й се схваща, че е разговаряно с кмета, само че без резултат.

" След доста празни обещания от кмета, Ви пиша с вяра, този път да бъдем чути, и да се подобрят изискванията,в които живеем ", приключва писмото.

Подобно е положението на паркинга до бл. " Бачо Киро " зад СБА. Преди седмица живущите там демонстрираха същата панорама. По думите на Ясен Янков ремонт там се чака от 14 години.

Междублоковите пространства не са били обновявани от доста години, гласят мнения в мрежата. Защо е по този начин и на какъв принцип ще бъдат избирани тези за благоустройство и ремонт все още не е ясно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР