Пред български журналисти в Брюксел премиерът съобщи, че снощи е

...
Пред български журналисти в Брюксел премиерът съобщи, че снощи е
Коментари Харесай

Денков настоял в Брюксел и за приемането ни в Шенген по суша

Пред български публицисти в Брюксел министър председателят заяви, че нощес е провел среща с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, на която са участвали и румънският президент Клаус Йоханис, и канцлерът на Австрия Карл Нехамер.

Обяснихме, че за нас сухоземните граници са значими. Направихме едно предложение по какъв начин би могло да се подходи. Преговорите не престават и ще бъдат до последния ден. Нека да забележим каква ще е реакцията на австрийската страна на това, което предложихме, сподели Денков.

Той разяснява и решението на Унгария да блокира 50 милиарда евро помощ за Украйна. Остана единствено унгарския министър председател да бъде уверен, през януари ще създадем изключителна среща, с цел да се опитаме да вземем и неговото единодушие, означи министър-председателят.

В отговор на въпрос за пленения край Йемен български транспортен съд " Руен " съобщи: " В момента има институции, които са ангажирани. Обикновено там би трябвало повече тишина, с цел да се проведат договаряния. Все още има известна неизясненост по какъв начин ще се развият нещата през идващите 1-2 дни. Следим случая, само че все още няма потребност от спомагателни старания ".

Попитан за думите на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, че след руско-турските войни цялото черноморско крайбрежие е станало съветско, министър председателят уточни: " Ако се върнем няколко години обратно, ще видите поредност от изявления, които издават имперски упоритости. Тези имперски упоритости включват много от сегашните страни, в това число част от страните от Европейския съюз. Така че, в прочут смисъл, нищо ново, само че въпреки това би трябвало да внимаваме с тези изявления, тъй като преди този момент те изглеждаха като изявления, само че по-късно някои от тях се трансфораха в проект за деяние ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР