Пред Административния съд в Кюстендил Васил Михайлов, син на бившия

...
Пред Административния съд в Кюстендил Васил Михайлов, син на бившия
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник нарисувал нацистки символи на стената в затвора, защото не харесвал ромите

Пред Административния съд в Кюстендил Васил Михайлов, наследник на някогашния зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов, признал, че е нарисувал „ нацистки знаци “ на стената в пандиза, само че декларирал, че не съжалява, защото след 50 години хората от ромски генезис „ ще ни управляват “, оповестяват от „ 24 часа “.

„ Аз нарисувах на стената някои неща – хитлеристки надписи и не скърбя и не мога да кажа, че не съм прав, тъй като аз не одобрявам някои хора и ще Ви кажа за какво. Защото след 50 години ще ни управляват, имам поради хората от ромски генезис. Не ги одобрявам, тъй като унищожават страната и полицията ги пази. Не изповядвам нацистка идеология. Дойде началникът и ми сподели да го изтрия. Изтрих го и той ме наказа след една седмица “, споделил той пред съда.

Прокурорският наследник има осем обвинявания против себе си – закана за ликвидиране, три междинни и две леки телесни повреди, както и две хулиганства. Делото против него се води в Софийския областен съд, след отказ на всички съдии в Районния в Перник.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР