Преча на абсолютно всички и затова имам проблеми, но те

...
Преча на абсолютно всички и затова имам проблеми, но те
Коментари Харесай

Веселин Марешки пред bTV: Преча на всички и затова имам проблеми

Преча на безусловно всички и по тази причина имам проблеми, само че те ще се решат, тъй като с такива неща не могат да ме пробият и да ми навредят. Това сподели в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Лидерът на „ Воля” Веселин Марешки, който е упрекнат за нелоялни търговски практики и прекачване на бизнеса на фармацевти посредством напън.

„ Почна се от ГЕРБ, по СРС-тата излиза, че желая да влизам в търговията с цигари, там съм настъпил други ползи. Сега преча на ръководещите, преча и на Движение за права и свободи да се договарят. Казаха ми: Ти като поддържа ГЕРБ първоначално, си попречил на Движение за права и свободи те да си договорят повече неща”, разясни Марешки.

Той беше безапелационен, че не е изнудвал никого. „ Ако желая да си разширя бизнеса, разтварям нови аптеки. Нямам никакъв проблем да имам толкоз аптеки, колкото искам”, съобщи той.

Лидерът на „ Воля” се закани, че през септември ще стартира да разгласява всички 800 страници по първото си дело.

По думите към него почнало да се шуми преди няколко години, когато актуалният кмет на Варна Иван Портних си помислил, че Марешки ще се явява за претендент за кмет на Варна.

„ Хващат едно измекярче варненско, вършат ми провокация и оттова потегля да се шуми околото името ми”, уточни предприемачът. „ Не знам Портних какво общо има с ГЕРБ, той им е натрапен. Така и ще си отиде”, добави той.

„ Когато избираха Портних за първи път, хората, които го постановяваха, обикаляха из града и споделяха: Какво толкоз, Кирил Йорданов си заинава, Портних е наше момче, нищо няма да се промени. Така са успокоявали са и бизнеса, и хората, че всичко ще си остане постарому”, твърди Веселин Марешки.

„ Нека да си гледат суджуците”, прикани в диалога Марешки, имайки поради абсурдът „ Суджукгейт” с към този момент някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов.

Лидерът на „ Воля” разяснява и реакцията на основния прокурор Сотир Цацаров по случая, който акцентира, че нито един суджук не е стигнал до премиера.

„ Единственият метод да съм безапелационен, че нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов, е или всички суджуци да са пристигнали при мен, или да имам точни доказателства суджук по суджук къде са отишли. Ами в случай че са отишли при Цветанов, Главчев или Цачева? Той застава и брани Борисов, само че къде са отишли суджуците?”, попита Марешки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР