Преброяването на населението в България е към своя край. Едно

...
Преброяването на населението в България е към своя край. Едно
Коментари Харесай

Млада преброителка преживя истински кошмар заради пиян мъж

Преброяването на популацията в България е към своя край. Едно 22-годишно момиче е приела да бъде преброител. Казва се Ивана Пандурска и е от Благоевград.

"Реших да се включа като преброител, тъй като се дефинирам като много контактна персона. Притеснявах се обаче от това по какъв начин ще бъда посрещната. Прочетох много мнения в обществените мрежи, че хората не желаят да се преброяват. Сякаш напук хората не желаят да им задават толкоз доста въпроси ", споделя тя пред Nova news.

"Доста хора не ми отвориха, макар че бяха у дома. Аз съм задължена да отида 2,3, 4 и 5 път заради тази причина. В други моменти бях посрещната много негостолюбив. Не ме гонят, просто се държат надменно. Работя със собствен персонален номер, който към този момент хвръкнат из целия град. "



Най-неприятният миг за Ивана идва една вечер, в която й звъни мъж, който сега на визитата не си е бил у дома.

"Беше използвал алкохол. Започна да употребява груби думи и цинизми. Представих се и прецизирах коя съм. Не провокирах с нищо това негово поведение. Беше пийнал и искаше да се заяжда с някой в този миг. Жегна ме това, че господинът бе възрастен и можеше да ми бъде татко. Това беше единственият миг, в който изпитах боязън. Беше ме боязън да се върна в жилищната постройка, където живееше въпросният господин "

По време на следвaщото броене Ивана се надява към този момент да е фамилна. Смята, че тази работа е потребна за един младеж, тъй като носи опит и завършения и учи на отговорност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР