Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран

...
Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран
Коментари Харесай

Лоши новини за зверски пребитият от роми Георги

Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран по неотложност в нощта против неделя в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „ Св. Георги” в Пловдив. Състоянието на 27-годишният мъж след интервенцията е устойчиво. Причината да се наложи незабавната хирургическа намеса е бил хематом в мозъка, написа " Монитор ".

На 6 юли към 13 часа до ученическия интернат над Строителния колеж в смолянския квартал Георги Кадиев бил атакуван от двама роми. Единият от нападателите му бил обучаван от майката на Георги във компанията, в която дамата работи. „ Много тъпо, че го познавам това момче, само че те и двамата са си такива – агресивни”, споделя майката Мария Камбурова, която е неразделно до болничното легло на сина си.

 Георги три пъти е вадил кръста на Богоявление в Смолян
Георги три пъти е вадил кръста на Богоявление в Смолян
Ромите удряли с колове Георги по главата и съгласно майка му един сантиметър единствено по-наляво и ударите са щели да попаднат в слепоочието на сина й и да го оставят на място. Скандалът в Смолян станал поради 15-годишно момиче, което Георги Кадиев с прякор Гейзера, защитил от двамата роми. След първото сдърпване, в което той избавил девойчето, ромите се върнали, въоръжени с колове и го нападнали повторно. 27-годишният смолянчанин бил прегледан в смолянската болница, откъдето решили, че положението му е тежко и го транспортирали до Клиниката по неврохирургия в Пловдив. Георги е с фрактура на черепа и с второ строшаване въз основата на черепа, оповестиха от Клиниката по неврохирургия.

Георги дължи към 1000 лв. за здравни осигуровки, а откакто бъде изписан от болничното заведение, ще се нуждае от още средства за възобновяване и рехабилитация.

Банковата сметка за помощ на Георги е на името на неговия брат Филип:

Експрес банк Смолян

BG89TTBB94001527557306

Филип Атанасов Камбуров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР