Пребитият журналист Иво Никодимов е във ВМА. В стабилно състояние

...
Пребитият журналист Иво Никодимов е във ВМА. В стабилно състояние
Коментари Харесай

Извънредно! Главсекът Маринов с горещи подробности за побоя над журналиста Никодимов

" Пребитият публицист Иво Никодимов е във ВМА. В устойчиво положение е и няма заплаха за живота. Докторите споделиха, че има фрактура на носа, само че прегледът продължава ". Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Малден Маринов, който сега е в региона на Борисовата градина, където журналистът от Българска национална телевизия бе пребит по-рано през днешния ден.

Маринов посочи, че огледът продължава. " Никодимов не може да ни помогне с локализация на мястото, по тази причина сме отделили огромен регион и търсим следи ", разясни той.

" Информацията, която имаме е главно от потърпевшия, нямаме очевидци, а няма и камери в близост, тъй като това е алея от парка и даже не е осветена ", посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По думите му Никодимов не свързва побоя с активността, която е правил в Българска национална телевизия, тъй като той не е проверяващ публицист.

" Агресията е непредизвикана, няма и обир, по тази причина работим по съществена версия - безчинство ", посочи Младен Маринов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР