Пребитият Георги Кадиев от Смолян вече е изписан от болницата.

...
Пребитият Георги Кадиев от Смолян вече е изписан от болницата.
Коментари Харесай

Пребитият Георги от Смолян излезе от болница

Пребитият Георги Кадиев от Смолян към този момент е изписан от болничното заведение. „ Състоянието му е доста по-добро, възвръща се и го изписват от болничното заведение в Пловдив ", заяви братът на потърпевшия 27 – годишен мъж.

По време на престоя си в лечебното заведение Георги претърпя интервенция на главата, която бе животоспасяваща и посредством нея лекарите отстраниха образувал се хематом. В бъдеще предстоят още две хирургически интервенции, като те ще бъдат за справяне с проблемите на челюстта и на едното ухо.

Георги беше пребит с дървени пръти от двама мъже на 21 и 23 година от ромски генезис на 6 юли в смолянския квартал „ Устово”. Повод за сбиването станала сцена, при която мъжете от Хасковско се пробвали да спънат момиче от квартала. Георги защитил девойката и нанесъл няколко юмручни удара на мъжете. Двамата се върнали по-късно с тояги.

Побойниците бяха арестувани и против тях е формирано бързо произвеждане. В момента са под домакински арест. Нападателите са в Смолян за образование в един от заводите в града.

Срещу двамата е повдигнато обвиняване за безчинство с особена смелост и нанасяне на междинна телесна щета.

Заради този побой в Смолян имаше митинги.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР