Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София,

...
Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София,
Коментари Харесай

Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София

Пребиха с железен бокс водач в градския превоз в София, а потърпевшият не е подал тъжба в полицията. Случаят е от преди няколко дни. Пострадал е водач на рейс по линия 119. Водачът е атакуван с железен бокс от незнайно лице в региона на автогара " Изток ", когато приключвала промяната му.

Пострадалият незабавно е бил закаран в УМБАЛ " Царица Йоанна - ИСУЛ ", с цел да му бъде обработена раната. За благополучие 52-годишният мъж няма по-сериозни контузии. Вече е изписан за домашно лекуване.

Шофьорът е бил нападнат от мъж, който е желал да се качи в рейса и за задачата е стоял пред транспортното средство, макар че то е трябвало да се прибере в гараж. Водачът обяснил от кабината, че повече пасажери няма да бъдат транспортирани, само че нападателят отказал да се реалокира. След слизането на водача той е атакуван, а агресорът съумял да избяга в тъмнината.

" В рейса към момента няма инсталирани камери, защото е нов ", показаха от компанията транспортьор.

ОТ Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че към момента няма подадена тъжба към 5-то районно управление (на МВР) от страна от потърпевшия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР