Пребиха с бокс 18-годишен в самоковското село Марица. Нападението е

...
Пребиха с бокс 18-годишен в самоковското село Марица. Нападението е
Коментари Харесай

Пребиха брутално с бокс 18-годишно момче

Пребиха с бокс 18-годишен в самоковското село Марица. Нападението е осъществено предишния петък. Ивайло Рангелов и приятелите му се събрали навън, когато към тях се включили локални представители на фамилия, която от дълго време тормози жителите на селото.

" Удря плесници на хората, които не са от селото. Това е всекидневие тук ", споделя Рангелов, съобщи NOVA.

Ивайло и приятелите му вземат решение да се приберат. В този момент след тях потеглят нападателят и братовчед му. Компанията стига до автомобила на 18-годишното момче. То отказва да качи в колата нападателя и братовчед му под предлог, че няма място. Тогава двамата мъже пребиват Ивайло с бокс. Той е с голям брой синини и подутини по лицето, строшен нос и клатещи се зъби. 

Нападателите са открити, само че към момента не са арестувани, въпреки че това не е първото им нарушение. 

" Мен ме биха без причина. Бяха пияни. Имах лека телесна щета. Подадох тъжба в полицията, само че нямаше очевидци и нищо не се случи ", споделя един потърпевшите.

" Бих желал да прикани всички виновни институции да вземат отношение и да се задействат ", прикани кметът на селото.

Фамилията населява противозаконни постройки, които макар заповедта да бъдат съборени, към момента не са. Според разкази на очевидци имат оръжия, карат без постоянни документи, с превишена скорост и в нетрезво положение. Местните подготвят подписка за изселване на семейството.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР