Пребиха издирвания месеци наред Стайко Стайков ОБЗОР Гардове искали да

...
Пребиха издирвания месеци наред Стайко Стайков ОБЗОР Гардове искали да
Коментари Харесай

Проговори адвокатът на Стайко Стайков, ето какво разкри

Пребиха търсения месеци наред Стайко Стайков ОБЗОР Гардове желали да изведат Стайко Стайков от Министерство на вътрешните работи болница Нови разкрития за екшъна с мутри и Стайко Стайков

Адвокатът на Стайко Стайков - Любомир Таков, проговори пред bTV за положението на клиента си. Припомняме, че търсеният от Интерпол Стайков изненадващо се появи в неделя вечер като пациент на " Пирогов ".

" Към момента клиентът ми няма предявено обвиняване. Нито аз, нито той е осведомен за налагане на 72 часа задържане. На 27 януари, в неделя вечерта, е открит от негов непосредствен - момчето, което поддържа къщата им. Бях потърсен и отидох, положението му беше тежко. Работното време на прокуратурата стартира в 8,30 ч в понеделник. Моята първа грижа е да осигуря правната отбрана на клиента ми. Веднага го уведомих, че е търсен, а той изрази подготвеност да спомага. Не е разумно и не е редно когато едно лице не се усеща добре, и е под опасност, да върви незабавно в полицията. Сигналът е подаден незабавно на другия ден ", сподели Таков.

" Това е човек претърпял стрес, среща се в шоково положение, изпитва боязън да излезе на улицата. Както разбирам и аз е бил похитен от представители, които са се представяли, че са чиновници на Министерство на вътрешните работи. Не знам къде е станало това. В момента в който се усеща добре да дава показания, ще го направи. Времето в неделя беше малко и положението му не позволляваше да проведем какъвто и да е диалог ", изясни още Таков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР