Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му!Това сподели

...
Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му!Това сподели
Коментари Харесай

Племенницата на Денди: Разграбват вещите му, няма с какво да го погребем!

Пребиха го като куче и в този момент разграбват движимостите му!

Това показа пред "България Днес " почернената племенница на Денди.

Покойният столичен безгрижник умря след близо месец в кома. Анна разкрива пред вестника, че цигуларят Кристофър, който живееше с Денди до мистериозното му пребиване, към този момент умерено изнася движимости от жилището им.

По думите ѝ Кристофър е отишъл в нощта след гибелта на Любомир Милчев в дома им и е изнесъл оттова няколко куфара с движимости. Какво е имало в тях, не е ясно. Възможно е Кристофър да е прибрал част от персоналните си движимости, само че може да е взел и други неща, безпокоят се близки на умрелия. Бонвиванът има солидна сбирка от скъпи движимости и антики, до които фамилията му няма достъп поради Кристофър. Къде и кой ще прибере неповторимите полезности, остава мистерия.

"Не сме взели нищо от нещата на Денди. Дори нямаме облекла, с които да го погребем. Кристофър заслужава да бъде съден за задържане на движимости на умрял човек ", безапелационна е племенницата на покойника. Тя добавя, че тече следствие за случилото се на 17 февруари, само че никой не им дава никаква информация.

"В момента вършат аутопсия, към момента не знаем по кое време ще бъде погребението. "

Анна разкрива, че Хининус, най-верният другар на Денди, към момента е в Кристофър. Младежът е заречен тази седмица да съобщи кучето на фамилията на починалия безгрижник. Кристофър се държал извънредно безсрамно с роднините на Денди и към този момент месец държал в плен Хининус, споделя племенницата на светския хроникьор. Кучето е настанено при родственици на музиканта, без да има изясненост за какво Кристофър не връща животинката на най-близките на Денди.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР