Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му! Това

...
Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му! Това
Коментари Харесай

Племенницата на Денди: Разграбват вещите му, няма с какво да го погребем!

Пребиха го като куче и в този момент разграбват движимостите му! Това показа пред  " България Днес "  почернената племенница на Денди.

Покойният столичен безгрижник умря след близо месец в кома. Анна разкрива пред вестника, че цигуларят Кристофър, който живееше с Денди до мистериозното му пребиване, към този момент умерено изнася движимости от жилището им.

По думите й Кристофър е отишъл в нощта след гибелта на Любомир Милчев в дома им и е изнесъл оттова няколко куфара с движимости. Какво е имало в тях, не е ясно. Възможно е Кристофър да е прибрал част от персоналните си движимости, само че може да е взел и други неща, безпокоят се близки на умрелия. Бонвиванът има солидна сбирка от скъпи движимости и антики, до които фамилията му няма достъп поради Кристофър. Къде и кой ще прибере неповторимите полезности, остава мистерия.

" Не сме взели нищо от нещата на Денди. Дори нямаме облекла, с които да го погребем. Кристофър заслужава да бъде съден за задържане на движимости на умрял човек ", безапелационна е племенницата на покойника. Тя добавя, че тече следствие за случилото се на 17 февруари, само че никой не им дава никаква информация.

" В момента вършат аутопсия, към момента не знаем по кое време ще бъде погребението. "

Анна разкрива, че Хининус, най-верният другар на Денди, към момента е в Кристофър. Младежът е заречен тази седмица да съобщи кучето на фамилията на починалия безгрижник. Кристофър се държал извънредно безсрамно с роднините на Денди и към този момент месец държал в плен Хининус, споделя племенницата на светския хроникьор. Кучето е настанено при родственици на музиканта, без да има изясненост за какво Кристофър не връща животинката на най-близките на Денди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР