Празнувайки 30 години брак на 13 ноември, Мишел Пфайфър и

...
Празнувайки 30 години брак на 13 ноември, Мишел Пфайфър и
Коментари Харесай

Мишел Пфайфър, 30 години брак... благодарение на уговорена среща

Празнувайки 30 години брак на 13 ноември, Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели са все по този начин влюбени, както в първия ден. Ето един взор обратно към това по какъв начин са се срещнали на среща на сляпо, която е била всичко друго, само че не и обич от пръв взор.


Мишел Пфайфър разгласява прочувствено селфи със брачна половинка си в Инстаграм, с цел да означи годишнината. Родители на две деца - Клоди (30 г.) и Джон Хенри (29 г.), двойката е дружно още от извънредно истинската си среща.

През 1993 година, на 35-годишна възраст, Мишел Пфайфър към този момент е намерила своето място в Холивуд. Изпълненията ѝ в " Лице с белег " (1983 г.), " Опасни връзки " (1988 г.) и ролята ѝ на Жената-котка в " Батман " при започване на 90-те години към този момент я бяха трансформирали в паметна актриса на нейното потомство. Току-що разведена с Питър Хортън, през същата година тя се среща с бъдещия си брачен партньор Дейвид Е. Кели, сценарист на хитови сериали ( " Големите дребни неистини ", " Защитата на Линкълн " ).

През април 2022 година в токшоуто на Джими Фалън Мишел Пфайфър си спомня паметен миг от любовната си история с продуцента. Двамата се срещат на приятелско празненство, откакто общ другар им урежда среща на сляпо.

" Бях малко уплашена, имах няколко неприятни опита със срещи на сляпо и се заклех, че няма да го направя още веднъж ", споделя актрисата.

Връзка, която почнала " неприятно "

" Най-добрата ми другарка ми сподели: " Моля те, единствено този път се запознай с този мъж, Дейвид Кели ". Съгласих се ", добави тя. " Мислех, че ще е занимателно да отидем на боулинг. " Вечерта с другари включвала и сестрата на Мишел Пфайфър, Диди. Като забелязала Дейвид Кели да беседва със сестра ѝ, трикратно номинираната за " Оскар " актриса споделила на приятелката си, че ще е по-добре да " запознае сестра си с Дейвид Кели ". На което основателят на срещата дал отговор: " Не смей да се отдръпнеш, ще те убия ".

30 години по-късно Мишел Пфайфър към момента е щастливо влюбена в Дейвид Кели, " макар че започнахме зле ", майтапи се тя пред Джими Фалън. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР