Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор

...
Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор
Коментари Харесай

С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

 _2024 _02_izbori_v01 (3)

„ Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си разреши да бъде арогантна. Затова и през днешния ден, без боязън и с безспорна увереност споделяме „ Не! “ на България с Пеевски и Борисов “, съобщи през вчерашния ден на особено събитие ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия и лидер на листата на „ Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков. 

 

Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, с цел да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на Българска социалистическа партия. 

 

 

Събитието стартира с отворена полемика сред Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха съпроводени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади претенденти за народни представители на левицата от 23 МИР. 

„ Трябва да задържим младежите в България. Това става с развиването на една ефикасна и съвременна стопанска система, привличаща вложения с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим завършек на превръщането на България в икономическа пустиня “, показа Атанасов за своите цели в бъдещия парламент. 

 

 

Беше показана и програмата на младите претенденти „ Първа работа! Първи дом! Първо дете! “, която включва ограничения за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и развъждане на първо дете. 

 

Събитието продължи с игра на джаги и тематични питиета по случай рождения ден на младежката организация.

 

 

По-рано денем младежите се събраха за съвещание на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия в централата на софийската организация на партията. 

 

Там ги приветства ръководителят на “БСП - Обединена левица ” Атанас Зафиров. 

4

“Изказвам удовлетворението на управлението на Българска социалистическа партия от работата на Младежкото обединяване. Работите интензивно и пламенно. Вие сте бъдещето на Българска социалистическа партия и на лявото в България. Вървим дружно и обединени сме по-силни. Нека да спрем да се разделяме. Имаме какво да кажем на хората по оста на лявото. И битката на елементарния човек в битката с монополите “, показа той на младите социалисти.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР