Празниците наближават и е време за подаръци. Близките ни го

...
Празниците наближават и е време за подаръци. Близките ни го
Коментари Харесай

Стартира есенната разпродажба в Humble Store

Празниците наближават и е време за дарове. Близките ни го чакат от нас и е обикновено да се оглеждаме за есенните понижения, като най-хубав метод да реализираме синхрон сред качество и количество. Дигиталната витрина на Humble Store е следващата, която откри своята есенна разпродажби с голям брой страхотни предложения. Офертите тук включват, както обособени заглавия, по този начин и пакети на студиа, като 2К, Ubisoft, Square Enix, Microsoft Studios, Focus Home и доста други.

Така да вземем за пример при последните може да намерите настоящи заглавия, като RPG приключението на Spiders Greedfall и A Plague Tale Innocence , прочувствената средновековна приказка на Asobo Studio. Тук участват и The Surge 2 и лъвкрафтския хорър Call of Chtulhu, цялостния сезон на The Concil, пленяващата Seasons after All, разнообразни издания на Farming Simulator и други

В секцията, където се оферират игри на Ubisoft ще намерите отлично предложение, като сборния комплект с последните игри от поредицата Far Cry – 5 и New Dawn, идващи надлежно с Gold и Deluxe изданията си с изключителна отстъпка от 70%. Последният Assassin’s Creed, Odyssey, също участва тук със общоприетото си, Gold и Ultimate издания, както и несъмнено сезонния пропуск за играта, който може да поръчате независимо. И с изключение на последните игри на студиото, като Rainbow Six Siege (и обособените му издания), For Honor и Ghost Recon Wildlands, ще откриете класики на Ubi, като Prince of Persia, Beyond Good and Evil, всички игри от света на Assassin’s Creed и Far Cry.

Ако се чудите по какъв начин Hello Games са подобрили No Man’s Sky от трънливото начало, което имаше играта, в този момент е момента да разберете, защото играта е получила отстъпка в цената от 50%. Тук ще откриете и голям брой съвременни инди класики, като The Long Dark, Gris, The Talos Principle, Observation, Hellblade и други Акцията завършва на трети декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР