Празниците наближават и Дженифър Лопес е явно е насочила цялото

...
Празниците наближават и Дженифър Лопес е явно е насочила цялото
Коментари Харесай

Любимата снимка на Джей Ло

Празниците наближават и Дженифър Лопес е очевидно е насочила цялото си внимание върху фамилията.
 Дженифър Лопес на 51
Дженифър Лопес на 51

21 обстоятелството за латино дивата

А множеството време, прекарано с децата ѝ, я е предиздвикало да се замисли какъв брой пораснали са към този момент те.

В профила си в Instagram тя показа прочувствен миг с тях. На фотографията, оповестена от изпълнителката, са тримата - тя и близнаците Ема и Макс, които са седнали върху нея.

" Страхотно е, че те към момента желаят да седят в скута на мама ", написа тя. Този миг ѝ е припомнил времето, когато Ема и Макс са били бебета. Тя е направила колаж от двете фотоси, който придружи с прочувствен текст.

" Тази фотография съставлява най-красивата, чиста и специфична обич, която една майка може да изпитва към децата си. Определено една от обичаните ми фотоси за всички времена! "

Близнаците Ема и Макс, които са на 12 години, са от брака на певицата с Марк Антъни. Алекс Родригес, с който Дженифър Лопес се сгоди през март 2019 година, има две дъщери - Наташа на 15 и Ела на 12.

Децата им се схващат отлично и цялото огромно и заедно семейство живее радостно, което се вижда и от видеото с виртуално танцово празненство, които са си спретнали.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и какъв брой пъти отсрочват сватбата си
Двойно отчаяние за Джей Ло

Когато не всичко върви по проект

Пандемията към този момент отсрочи проектите за сватбено празненство на двойката. Но Дженифър Лопес нееднократно е казвала, че не това е на-важното в живота, а да се любуват на времето, прекарано дружно, и да бъдат признателни за това което имат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР