Празникът за купата в Пловдив се мести, ето кога ще

...
Празникът за купата в Пловдив се мести, ето кога ще
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: За да вземеш купата, трябва да вкараш гол

Празникът за купата в Пловдив се мести, ето по кое време ще е

Много се веселя за този мач, за хората от Пловдив и към Пловдив, тъй като виждам играчите и почитателите на клуба и тяхната сила, сподели треньорът на Локомотив Бруно Акрапович на конференцията преди финала за Купата против Ботев.

Ето част от проектите, с които експертът счита да завоюва трофея:

За нас тази сила е извънредно положителна. Видяхме този прилив на сили и в тренировките на отбора. Надявам се футболистите да покажат своите качества и всички да са удовлетворени. Искам да играем прекрасен футбол, а другите неща да останат на назад във времето.

Престижът от този заключителен конфликт е огромен и за града, и за играчите. Работихме доста, с цел да може тимът да доближи до това равнище. Залогът е купата. Ако гледаме класирането, всеки ще каже, че Ботев е любимец. Фаворит в такива мачове обаче няма. Моят тим също има качества, в случай че не и по-големи. Това ще го покажем в мача. Не беше елементарно да се опазим от картони и травми в последните седмици, само че успяхме. До през днешния ден /б. ред. - вчера/ нямахме проблеми със положението на футболистите.

Всеки клуб, който играе против Ботев, мисли на първо място за Тодор Неделев. Той е доста добър, само че ние ще си гледаме нашите качества. И ние притежаваме футболисти, които Ботев би трябвало да опази. В града има единствено една тематика. Не ни би трябвало повече мотивация. Само би трябвало тази мотивация да не стане отрицателна и да не притисне футболистите.

Искам почитателите да поддържат своя тим, да покажем нещо доста положително за футбола и град Пловдив. Искам тази атмосфера да бъде положителна. Бяхме принудени да играем по-дефанзивно напоследък, тъй като разчитахме на повече футболисти и променихме стила си на игра.

Сега обаче не е моментът да се крием. Няма да играем отбранително. За да вземеш купа, би трябвало да вкараш гол. Контролирана атака, дано го кажем по този начин. Опитах да дам късмет на доста играчи, с цел да разгадавам на всички във финала.

В главата си имам титулярния състав, въпреки да остават две-три тренировки до мача. Идеалният състав обаче е в главата ми. Утре упражняваме в 11 часа тук. Прогнозата демонстрира, че ще вали дъжд в сряда. Подготвяме се професионално. Дъждът също има значение и прави война на терена. Футболистите обичат да вършат шпагати. Вчера имахме неповторима поддръжката на почитателите. Дузпи упражняваме всеки ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР