Празникът Първи май всяка година е отражение на времето, а

...
Празникът Първи май всяка година е отражение на времето, а
Коментари Харесай

Икономиката в България не усети толкова силно кризата, според Зорница Русинова

„ Празникът Първи май всяка година е отражение на времето, а то ни носи непрекъснати промени. Тази година Денят на труда и интернационалната работническа взаимност се отличава с още по-широки и нови измерения на понятията за труд и за взаимност. С провокациите, пред които изправи цялото човечество, би трябвало да се оправим дружно, солидарно и отговорно “. Това споделя Зорница Русинова - ръководител на Икономическия и обществен съвет, написа БГНЕС.
„ Много хора изгубиха работата си, а други трябваше бързо да се пренастроят и да приложат нов цифровизиран и новаторски метод към трудовите си отговорности. Историята на човечеството не помни различен сходен интервал на толкоз динамичен софтуерен преход. Дойде време за доста по-високи условия към работещите - за придобиване на нови умения, на познания, на използване на новаторски решения в областта на труда. Променят се обичайни форми на труд “, показва Русинова.
 Зорница Русинова: Ръстът на минималната заплата е 110%, това е работеща стопанска система Зорница Русинова: Ръстът на минималната заплата е 110%, това е работеща стопанска система
Темата за приходите е постоянно настояща, няма политик, който да не желае да подкрепи жителите да получават повече приходи. Освен ниските...
Тя акцентира, че макар всички тези провокации, стопанската система на България не е изпитала толкоз сериозни удари . " Страната се оправя относително добре и с ограничение на безработицата. Това в най-голяма степен се дължи вас, на работещите хора. Българските трудещи се хора демонстрираха храброст, деятелност, еластичност и умения в отдалечената работа ", съгласно Зорница Русинова.
„ В Икономическия и обществен съвет работещите хора са показани от техните синдикални организации, които поредно пазят правата на служащите у нас. В Икономическия и обществен съвет вземат участие и работодателските организации, които от своя страна ползват правилата на корпоративната обществена отговорност и също се грижат за положителни условия на труд за служащите си, както и за тяхната по-добра подготовка. В резултат на единодушието на представителите на синдикатите и работодателите, както и на представители на други неправителствени организации ИСС приема редица актове, в които показва позициите си за правдивост, взаимност и отговорност в областта на труда “, декларира ръководителят на Икономическия и обществен съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР