Празникът никога не свършва за американската поп дива Мадона, пише

...
Празникът никога не свършва за американската поп дива Мадона, пише
Коментари Харесай

Купонът няма край за Мадона в Пулия

Празникът в никакъв случай не свършва за американската поп дива Мадона, написа италианският в. " Република ", представен от life.dir.bg. От седмица певицата, нейните биологични и осиновени деца и по-младият ѝ с 30 години от нея избраник Аламалик Уилямс обикалят и купонясват в южната италианска област Пулия.

Към фамилията на Мадона се е включил и антураж от нейни близки другари. Компанията дойде там още в навечерието на рождения ден на певицата. Тя го отпразнува на 16 август с охолно празненство в комплекса Борго Егнация. После групата се разноски из улиците на южния италиански град Лече. Накрая бандата на Мадона отиде в белия град Остуни, кацнал на рид посред маслиновите градини на Пулия. Там певицата и околните ѝ проведоха охолно празненство в ресторанта Каза Сан Джакомо. В тържеството се включи и италианската музикална група Терарос и празненството завърши с осъществяване на типичен италиански шлагери. Връх в спонтанната стратегия беше песента Bella Ciao, трансформирала се в химн на италианската опозиция против фашистите по време на Втората международна война, която Мадона изпя, акомпанирайки си с дайре.

Кадри от празничните нощи в Пулия на Мадона и компания бяха качени от самата певица в обществените мрежи. На видеото от празненството в Остуни в даден миг се вижда по какъв начин певицата е носена из града на тил първо от годеника си, а след това от сина си Роко, плод от брака ѝ с Гай Ричи.

Гостуването на Мадона и обкръжението ѝ в Пулия породи много мнения в обществените мрежи. Според някои италианци това е добра реклама за региона и туризма, само че други се питат по кое време шумната и безделна компания ще си тръгне. Трети пък напомнят, че в Пулия има и други непознати звезди, чието наличие е по-сдържано и все пак е добра реклама за региона. Такъв е да вземем за пример казусът с английската актриса Хелън Мирън, която има вила в провинция Саленто в региона и която по-рано през годината снима в Пулия закачлив рекламен клип в интерес на имунизацията против ковид.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР