Празникът на Свети Валентин е точно зад ъгъла и магазините

...
Празникът на Свети Валентин е точно зад ъгъла и магазините
Коментари Харесай

Вместо подарък: 5 малки жеста, които ще зарадват гаджето ти повече от букет от рози

Празникът на Свети Валентин е тъкмо зад ъгъла и магазините се надпреварват кой какъв китайски кич да предложи на клиентите си. Истината обаче е, че на дамите им би трябвало доста малко и постоянно не е от магазина. Но нямаме поради нищо блудкаво, сантиментално и от филмите. Просто има елементарни честове, които в действителност могат да трансформират връзката към по-добра. Жени в Reddit разясняват какви:

" Би било отлично, в случай че оставят телефона си встрани, когато са на среща с жена или пък прекарват времето си с нея. Това демонстрира, че той е фокусиран върху протичащото се, върху дамата, това е най-сигурният знак за внимание. "

Виж още: Пет трика да познаеш подправен Tinder профил 

" Обичам дребни дарове, с които да ми демонстрира, че мисли за мен. Любима вафла, откъснати от парка цветя. Не ми би трябвало доста. "

" Когато ме среща с околните си. Това е супер особено за мен и е доста персонално, изключително когато сте при започване на връзката. "

" Просто да почита мнението и опита ми вместо да ми опонира непрекъснато. "

 Виж още: А да не би да е флирт? 7 явни знака, които хората постоянно пропущат

" Просто една прегръдка. Не e истина какъв брой просто е да прегърнеш един човек, а по какъв начин мъжете въобще не се сещат да го вършат и то с дамата до себе си. "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР