Празникът на любовта е утре, а все още нямаме подготвен

...
Празникът на любовта е утре, а все още нямаме подготвен
Коментари Харесай

Подаръци за Свети Валентин в последния момент

Празникът на любовта е на следващия ден, а към момента нямаме квалифициран подарък, с който да изненадаме половинката си ? Е, сигурно не сме сами. И сигурно ще би трябвало да вложим известна доза въображение и креативност.

Но с някои от тях ще можем да спестим друга доза пари. А нищо чудно не просто да не се изложим, а да успеем същински да трогнем обичания човек . Все отново, положили сме доста повече старания, в сравнение с просто да отидем в магазина дa купим нещо. Затова е добре тази вечер да успеем да отделим няколко часа за подготовка.

 Снимка 339893

Спомени

С восъчна хартия, принтер и парче безпрепятствено дърво можем да материализираме обичан миг , който ще бъде за дълго освен в мислите ни, само че и пред очите ни. С малко лепило и няколко минути очакване фотографията ще се трансферира от хартията върху парчето дърво. След това лакираме от горната страна и готово. Има и други разновидности да бъдем изобретателни в тази тенденция.



С мирис на пътешествия

Ако с половинката ни сме луди по пътуванията, то страхотна концепция е една карта на света, върху която да прокараме игла с червен конец, отбелязвайки местата, които сме посетили.

 Снимка 339898

Точните думи

Някои хора считат, че не думите, а делата са значими. Но кой не бис е трогнал от сантиментално пояснение в обич? Навсякъде се продават комплекти с дребни послания " 100 аргументи да те обичам " и други сходни.

 Снимка 339899

Но ще бъде в действителност ужасно да изненадаме половинката си с персонално измислени аргументи да сме дружно . Няма потребност да са 100 и да възвишени. Важното е да са откровени. Може да бъдем и по-изобретателни, написвайки ги върху тесте с карти за игра.

Любовта минава през стомаха

За някои може да е изтъркана концепцията за сантиментална вечеря на свещи в домашни условия . Но в случай че с половинката нямаме сходни привички или в никакъв случай не сме го правили, сигурно ще има сюрпризирани!

Публикация, споделена от Francophone (@francophonebistro) на Фев 12, 2018 в 11:49 PST

Може да се сдобием и с железен резец във формата на сърце , с който да оформим храната, която успеем да приготвим. Да, поръчки от ресторанта не се одобряват. Важни са напъните и старанието.

А по-късно вечерта може да продължи в сантиментална палатка в хола , която сме сътворили небрежно от два чаршафа и коледните лампички. Когато си позволим да се почувстваме като деца, това сигурно ще ни направи по-близки и обичащи се.

Още мемоари

Ако не сме от най-изобретателните и сантиментални персони, въпреки всичко ни е простено да си решим казуса с подаръка, разчитайки освен на себе с и. Надали половинката ни ще се разсърди, в случай че подарим ваучер за пътешестване или за някое рисково прекарване .

И в тази ситуация не приказваме за първокласни почивки, а за нещо по-нестандартно. Нещо срещу селския туризъм? Или пък полет с балон?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР