Празник на спорта, здравето и дълголетието - трета възраст ще

...
Празник на спорта, здравето и дълголетието - трета възраст ще
Коментари Харесай

Тази събота в Плевен ще се проведе Празник на спорта, здравето и дълголетието - Трета възраст

" Празник на спорта, здравето и дълголетието - трета възраст " ще се организира на 15-ти октомври 2022 година, от 11:00 ч. в региона на Оркестрината в Градската градина в Плевен. Проявата е част от Спортния календар на Община Плевен за 2022 година и се провежда от Българска федерация спорт за всички с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта, по „ Програма за развиване на спорта за всички “.

Домакин на събитието е състезателен клуб „ Спартакисти – спорт за всички “, гр. Плевен. Участие в спортната демонстрация ще вземат, мъже и дами от състезателен клуб „ Кула – спорт за всички “, гр. Кула, състезателен клуб „ Мрамор – спорт за всички “, с. Мрамор, Семеен кодекс „ Слънце “, гр. Плевен и домакините от състезателен клуб „ Спартакисти – спорт за всички “, гр. Плевен. Поканени са и други спортни клубове и танцови групи в спортната демонстрация - Празника на спорта, здравето и дълголетието.
Целта на проявата е да приобщи и насърчи повече хора от тази възраст към систематични спортни занимания най-малко 3 пъти седмично. Основна роля играе и обществените контакти, които занимаващите построяват по сред си по време на тренировките и спортните прояви.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР