Празник на книгата: Ние младите писатели“ ще се проведе на

...
Празник на книгата: Ние младите писатели“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Второ издание на Празник на книгата ще се проведе в Монтана

Празник на книгата: „ Ние младите писатели “ ще се организира на 27 септември на централния площад „ Жеравица “ в Монтана, оповестиха от Регионална Библиотека „ Гео Милев “ Монтана.
Организатори на събитието са Община Монтана, Регионална библиотека " Гео Милев " и Съюз на младите писатели.
Това е второто издание на Празник на книгата: " Ние, младите писатели ", в него ще  участват над 20 поети и писатели от цялата страна, които ще показват своите творби. В програмата са включени работилница за деца с Дебора Йорданова и Ана-Мария Герасимова - създатели на детски книги, урок по родолюбие с Искрен Красимиров – режисьор и публицист, среща с писателя Васил Попов и в умозаключение музикално събитие „ Музика и лирика под звездите “.
Васил Попов е създател на разкази и романи, основани на български легенди и митове. Първата му книга е сборникът „ Вълчи разкази “, издадена през 2022 година. През същата година е оповестен и романът „ Мамник “, който пресъздава историята от едноименния аудиосериал. През 2023 година започва нов аудиосериал, „ Пермафрост “, който по-късно през същата година се трансформира в третата издадена книга от създателя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР