Празник без картофи всъщност не е никакъв празник. Независимо дали

...
Празник без картофи всъщност не е никакъв празник. Независимо дали
Коментари Харесай

Картофите са нещо повече от скучна гарнитура

Празник без картофи в действителност не е никакъв празник. Независимо дали ще ги приготвите непретенциозно, единствено с масло, или ще изберете нещо по-изкусително, изборът на верния вид картофи е от значително значение, както и прибавянето на мазнини и сол.

" Това са трите неща, които вършат картофите невероятни ", споделя Елиът Хаштруди, основен готвач на ресторант Camille, който отвори порти в Borough Market, Лондон, предишния месец. Чипсът е най-хубавият образец за това, само че това не значи, че картофите би трябвало да се лимитират до гарнитура: " Те постоянно са шаферка, само че в никакъв случай младоженка, тъй че направете от тях главно ядене за Великден ", споделя Хаштруди.

 

 

Тъй като тази година дългият уикенд се пада по-рано от нормалното, мъчно бихте могли да предпочетете тартифлет. Необходими са ви фини картофи, както и нормалните крем фрише, лук, доста чесън, бяло вино и сирене " Реблошон ", само че Хаштруди би " разнообразил нещата ", като размени обичайните сланини с пушена змиорка. " Сирене, картофи, малко вино: няма по какъв начин да сбъркате ", споделя той. " Към това се прибавя елементарна салата и шоколад за десерт ".

 

 

 Добави изложение

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР