Празничното настроение продължава да владее шофьорите в Пловдив и региона,

...
Празничното настроение продължава да владее шофьорите в Пловдив и региона,
Коментари Харесай

Пияни и дрогирани по пловдивските пътища побъркаха полицията...

Празничното въодушевление продължава да владее водачите в Пловдив и района, макар че празниците отминаха. Само за последните два дни униформените са се хванали за главата поради пияни и дрогирани зад кормилото. Общо 7 са арестувани в ареста. Петима от тях са карали след приложимост на алкохол, като дрегерът отчел над 1,3 промила.

При рутинна инспекция на пътя, полицейски автопатрул спрял Мерцедес с 44-годишна пловдивчанка зад кормилото. Служителите на реда открили, че кара с 1,71 промила и то в 9.00 сутринта.

Малко по-късно - в следобеда на съботния ден, по сигнал за инспекция в Първомай е спрян водач на " Сеат:. Колата била благосъстоятелност на 52- годишна жителка на димитровградското село Горски извор, само че зад кормилото бил 52-годишен мъж. Справка в системата на Министерство на вътрешните работи посочила, че няма брошура. Освен това бил и под въздействието на 1,96 промила алкохол. Солидно почерпеният бил отведен до локалния филиал на центъра за Спешна помощ в Първомай, където трябвало да даде кръв за проучване. Отказал и бил арестуван в ареста.



Арестуван за същото закононарушение, само че в Пловдив, е и млад мъж. В първите часове на вчерашния ден чиновници на " Пътна полиция " ревизирали водач на " Пежо ". Колата била спряна в региона на Коматевски надлез, само че още при слизането си седналият зад кормилото 31- годишен мъж залитал и мощно миришел на алкохол. Полеви тест отчел 1,65 промила.

Двама са водачите, които са хванати зад кормилото дрогирани. В следобеда на 9 май автопатрул задържал на бул. " Марица " 29 годишен мъж от Съединение. Той крарал БМВ под въздействието на канабис. Друг 25-годишен престъпно проявен пловдивчанин е арестуван от чиновниците на реда, защото управлявал мерцедеса си си под влияние на тетрохидроканабинол и амфетамин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР