Празничният сезон почти е тук, а с него пристигат и

...
Празничният сезон почти е тук, а с него пристигат и
Коментари Харесай

Препоръките на Facebook за празничните кампании тази година - Част 2

Празничният сезон съвсем е тук, а с него идват и рекомендациите на обществената мрежа Фейсбук за добиване на максимума от възможностите в електронната търговия от страна на бизнеса.

Вчера ви представихме първата част от рекомендациите на най-голямата обществена мрежа по какъв начин да го извършите. Вижте в този момент и продължението

Колко бързо зарежда уебсайтът ви?

Знаете ли за какво Гугъл прибавя като фактор за ранкирането на резултатите в търсенията времето за зареждане на уебстраниците? Защото хората ненавиждат да чакат. Правилото за 2-те секунди е в действие и тук, повече от всяко друго място. А който успее да го изпревари, към този момент е първенец.

Това важи и за страниците от уеб страниците за електронна търговия – в случай че лишава прекомерно дълго да заредят, потребителите ще спрат да пробват и ще отидат някъде другаде в интернет пространството… евентуално при конкуренцията.

„ Бавното време за зареждане на страниците за възнаграждение може да провокира подозрение в съзнанието на купувача и да го принуди да излезе преди да приключи заплащането си. одобрете скоростта на зареждане на страницата на уеб страницата ви, изключително в процеса на заплащане “, споделят от Фейсбук.

Можете да ревизирате скоростта на зареждане от платформата Pagespeed Insights, създадена от Гугъл.

Кои способи за заплащане приемате?

Плащането също е основен фактор и колкото повече стават опциите за заплащане, толкоз по-важно е да имате допустимо максимален избор от тях.

„ Предоставянето на повече способи за заплащане на клиентите може да помогне за увеличение на продажбите онлайн. Приемете локални, модерни, голям брой варианти за заплащане, като Apple Pay, с цел да достигнете до повече консуматори “, поучават от обществената мрежа.

Какъв е процесът по връщане на покупка?

Накрая, Фейсбук отбелязва, че бизнесите би трябвало ясно да дефинират политиките си за връщане и да ги споделят самодейно измежду потребителите.

„ Някои от клиентите ви може да желаят да върнат покупките си. Направете това допустимо най-лесно. Опитайте да включите страница в уеб страницата си с детайлно изложение на процеса на връщане или предлагането на предплатена услуга за това “, споделят от Фейсбук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР