Празничният сезон е тук и MMD, лицензирания партньор на Philips

...
Празничният сезон е тук и MMD, лицензирания партньор на Philips
Коментари Харесай

Philips Monitors предлага идеи за коледни подаръци

Празничният сезон е тук и MMD, лицензирания сътрудник на Philips Monitors, показа листата, който подсигурява, че ще намерите идеалния подарък за всяко предпочитание.

Най-хипнотизиращият геймплей с Evnia

Всеки може да бъде геймър и, както подсказва името, Evnia поддържа насладата от гейминга за всички. Мониторите Evnia са извънредно мощни с високи честоти на освежаване и малко входно забавяне за дружелюбно игрово преживяване, съчетани с поглъщащи екран технологии за хипнотизиращи изображения. С Evnia плавният и вълнуващ гейминг постоянно е обезпечен, каквато и игра да играете по време на празниците.

Тези, които търсят бърз и радушен екран в дребен размер, ще намерят идеалния подарък с Philips Evnia 25M2N3200W. Това е 24,5-инчов Full HD Fast VA екран с ултра бърза периодичност на освежаване от 240 Hz и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT) за ултра гладка графика с ясни и точни изображения без вибриране и замъглявания. Ако предпочитате още по-бърз (и IPS) екран, Philips Evnia 25M2N5200P е подобаващият избор: 24,5-инчов Full HD IPS панел с ултра бърза периодичност на освежаване от 280 Hz за гладко, динамично гейминг преживяване и режими SmartImage HDR за най-благоприятен цвят, бляскавост и контрастност.

Феновете на извитите екрани търсят потапянето в действието, защото те следват естествената извивка на окото. Philips Evnia 27M2C5500W е 1000R 27-инчов Quad HD закривен гейминг екран, оборудван с AMD FreeSync™ Premium Pro, стремително бърза периодичност на освежаване от 240 Hz, малко входно забавяне и бърза реакция от 1 милисекунда GtG с 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT). Този модел предлага най-бързото и безпрепятствено преживяване и е идеалният избор за най-интензивните, увлекателни и насочени към деяние игри. Пуснат неотдавна, Philips Evnia 32M2C5500W е 1000R 31,5-инчов закривен екран, подготвен да ви нарежда в центъра на действието със своя бърз VA панел с Quad HD резолюция, 240 Hz периодичност на освежаване и 0,5 милисекунди време за реакция. Безкрайните завършения се разпростират в плавна поредност от ясни изображения и реалистична продуктивност с високи скорости. За още повече лекост и еластичност този модел разполага и с USB-хъб.

Друго ужасно гейминг решение са OLED панелите, което значи бързи реакции на мониторите и изображения без замъглявания. OLED технологията обезпечава по-бързо време за реакция и MPRT, и малко входно забавяне. OLED също дава неповторими реалистични визуализации с по-дълбоки черни цветове. Philips Evnia 34M2C8600 е красиво планиран закривен 34-инчов QD OLED екран, оборудван с USB-C порт, KVM комутатор и всички функционалности, от които потребителите се нуждаят за най-поглъщащия геймплей до момента, като VESA-сертифициран ClearMR, 0,03 милисекунди GtG време за реакция, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ и доста повече. Philips Evnia 49M2C8900 е подобаващ за всички типове игри и сигурно ще впечатли както с размера, по този начин и с характерностите си. Той включва QD-OLED екран за чисти визуализации, 240 Hz периодичност на освежаване за бърз и явен геймплей, време за реакция от 0,03 милисекунди GtG и VESA ClearMR 13000 документ, гарантиращ игри без замазване. Той има и вградени високоговорители, поддържащи DTS тон с 30 W излаз, за извънреден и вълнуващ тон, както и извънредната функционалност Ambiglow за едно всеобхватно пленително преживяване. Тези монитори са сертифицирани с VESA DisplayHDR™ True Black 400, предоставяйки изумително точни елементи на сенките с по-дълбоки черни нюанси за неповторимо образно преживяване спрямо стандартните монитори със същата пикова бляскавост.

Сътрудничество, комфорт и съгласуваност за домашния офис

Всички Home Office and Professional решения са проектирани с мисъл за комфорт, съгласуваност, еластичност и лекост – за всеки ден от годината, изключително през празничния сезон. Ето за какво портфолиото на Philips Monitors включва необятен набор от адаптивни технологии за удобно гледане (дигиталното напрежение на очите се счита за действителен проблем за 50% или повече от потребителите на компютри), ултра ясни резолюции за продуктивност и голям брой варианти за свързване, даже за най-взискателните и претрупани бюра, в това число докинг решения и технологии за поредно свързване.

Philips 27E1N5600HE дава отговор на потребностите на потребителите от всички възрасти и е в крайник с наклонността към отдалечена работа и уеб-базирани събития и действия, обществени медии и онлайн занимания. Той разполага с 27-инчов IPS панел с QHD резолюция, интегрирана 5MP Windows HelloTM уеб камера с шумопотискащ микрофон за елементарно и несъмнено съдействие и USB Type-C технология за безпроблемно свързване с един кабел.

За най-взискателните експерти, работещи в областта на CAD-CAM, 3D графиките или фотографията, Philips 34B1U5600CH дава ярки, живи картини и качество на изображението върху закривен 34-инчов QHD VA панел, планиран да улесни всяка задача. Свързването и многозадачността са с приоритет, с помощта на USB-C, MultiClient Integrated KVM комутатор и DP-изход. Сътрудничеството, без значение дали онлайн или отдалечено, е улеснено с помощта на функционалности като вградената 5MP Windows HelloTM уеб камера, шумопотискащ микрофон и високоговорители. По сходен метод Philips 40B1U5601H и 40B1U5600 оферират елементарно свързване с USB-C технологията, превъзходното качество на картината с UltraWide QHD резолюция с DisplayHDR 400 (за Philips 40B1U5600), удобството на MultiClient Integrated KVM комутатор и даже кукичка за окачване на слушалките, което ги прави идеалното решение за динамични експерти, изискващи огромен размер на екрана и отлична резолюция. Philips 40B1U5601H също предлага вградена Windows Hello 5MP уеб камера и шумопотискащ микрофон.

Philips 27B1U7903 предлага композиция от изключителна продуктивност на картината със сигурна докинг станция с един кабел, устойчиви материали на съставените елементи и опаковката и моден дизайн. Този 27-инчов 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 екран е екипиран с високопроизводителни функционалности, с цел да разреши на експертите да доближат нови равнища на продуктивност. В допълнение, с помощта на VESA DisplayHDR 1400 документа и по-широката цветова гама (1,07 милиарда цвята) се разкриват невиждани до момента елементи и нюанси за ултра реалистични резултати. Philips 40B1U6903CH освен е оборудван с бързо, многофункционално Thunderbolt™ 4 докинг решение, само че разполага и с огромен, 39,7-инчов екран (100,9 см по диагонал), 5K2K (5120 x 2160) резолюция, интегрирана 5MP Windows Hello уеб камера и шумопотискащ микрофон.

Портфолиото на Philips Monitors съдържа две съществени решения, особено предопределени за финансови експерти, работещи от у дома. Първо, Philips 45B1U6900CH съчетава две работни площи и уеб камера в едно. Този екран е оборудван с огромен, 44,5-инчов (113 см по диагонал) екран с 5120 x 1440 резолюция и няколко други функционалности, предопределени да оказват помощ на експертите с многозадачността, като 5MP уеб камера, USB-C докинг с RJ45, 32:9 SuperWide екран и 1500R извивка с ъгли на видимост 178/178 градуса. Второ, Philips 49B2U5900CH разполага с 48,8-инчов (124 cm) закривен SuperWide (32:9) екран. Този модел предлага нови, новаторски функционалности за съдействие като Busylight, ситуирана в горната част на уеб камерата, и може да се синхронизира със статусите в Microsoft Teams – по този начин сътрудниците знаят дали сте в диалог или не. Това облекчение, дружно с опцията за USB-C докинг с RJ45 порт и документа TÜV Rheinland Eyesafe, прави Philips 49B2U5900CH идеалният избор за тези, които работят от у дома и търсят артикул, който улеснява съдействието и прави работния ден работлив.

Професионалистите в придвижване са може би с най-специалните потребности от всички и постоянно се нуждаят от портативен екран, с цел да създадат мобилното си работно пространство по-ергономично и комфортно. Благодарение на своя лек и портативен дизайн, всепризнатият Philips 16B1P3302D може да се побере в куфарче или раница със своя 15,6-инчов (39,6 см по диагонал) размер на екрана. Този портативен екран разполага с два USB-C врата в профил и разрешава два USB-C кабела да бъдат включени и употребявани по едно и също време за зареждане на монитора или преместване на екрана за бизнес презентации. Никога не подценявайте силата на спомагателния преносим екран за домашния офис, даже и най-малкия.

Последните празнични оферти, като красиви играчки на елхата, са Philips SPT6607B и SPT6407B, две комбинации от клавиатура и мишка, предопределени за вашите продуктивни дни. Можете да свържете до три устройства с помощта на безжичните 2,4 GHz и Bluetooth връзки. Тези оферти са за Вас, в случай че сте консуматор на Mac. Можете елементарно да превключвате сред MacOS, iOS и Windows съвместими оформления.

Тази Коледа дано Philips Monitors бъдат елфите във вашия домакински офис, внасящи комфорт, светлина и магия, с цел да извършите дилемите си радостно и работата Ви да е лека като пухкава снежинка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР