Празничният пазарен сезон е в разгара си, но няма да

...
Празничният пазарен сезон е в разгара си, но няма да
Коментари Харесай

Кога е крайният срок за коледната доставка за 2023 г.? Вижте последните дни, за да поръчате и изпратите пакети по пощата.

Празничният пазарен сезон е в разгара си, само че няма да мине доста време, преди да изтече времето за изпращане на коледни пакети. Доставчиците, както и търговците на дребно, оповестиха крайните дати за Коледа 2023 година, с цел да получат подаръците до своите дестинации в точния момент.

Остават единствено 20 дни до Коледа, която се пада в понеделник тази година, прозорците за приемане и изпращане на артикули, без да се постанова да плащате награда за бърза доставка, се стесняват. По-долу разберете по кое време е последният ден за изпращане на коледни пакети посредством пощенската работа на Съединени американски щати, последният ден за изпращане на коледни пакети посредством UPS и FedEx и последният ден за поръчка за коледна доставка в огромните търговци на дребно.

Краен период за Коледа на USPS

Пощенската работа на Съединените щати разгласи своите крайни дати за доставки в точния момент за Коледа.

16 декември е крайната дата за 5-дневна доставка благодарение на USPS Ground Advantage и първокласни пощенски услуги. Ако платите за 4-дневна доставка, им...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР