Празничният декември се превръща в най-вълнуващия месец от годината с

...
Празничният декември се превръща в най-вълнуващия месец от годината с
Коментари Харесай

Vbox7 завладява феновете с празничен видео маратон

Празничният декември се трансформира в най-вълнуващия месец от годината с презареждащия видео маратон на. Специално за потребителите, дестинацията за онлайн развлечение е подготвила селекция от вълнуващи уеб сериали и поредици, обичани телевизионни продукции и български филми. За качествено и незабравимо видео прекарване по празниците, от четвъртък почитателите могат да открият предложенията на екипа на в категоризиран, елементарен и комфортен дизайн на адрес.
 видео маратон NOVA
Специалната селекция е албумът от страсти и завършения, които почитателите изпитаха спрез 2018-та, а също - подготовка за още по-зареждаща и вълнуваща 2019-та година. Така всеки консуматор ще може елементарно и комфортно да прекара празниците с най-близките си хора, гледайки обичания уеб сериал на пожеланото устройство – компютър, таблет, мобилен телефон, тв приемник (Chrome cast).

В категорията „ Препоръчано “ почитателите могат да презаредят с всички уеб продукции, които ни оставиха без мирис през 2018-та. Тук потребителите ще намерят завладяващия екшън-трилър, в който вземат участие звездните артисти Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Мона Гочева, Александър Евгениев, Мария Сотирова, Антъни Пеев. Категорията „ Популярно “ показва всички серии на едни от най-обичаните уеб сериали и продукции, измежду които е. Сериалът, който завладя сърцата на феновете със свръхестествените завършения на обичаните герои – Зара, Дени, Николета, Мартин и Калоян, се трансформира в цялостен шлагер измежду потребителите. Във втория сезон с роля изгря и режисьорът на плана Ники Илиев.

„ Култово “ е мястото на всички комедийни поредици и точно тук почитателите ще се посмеят с премеждията на Мишо от. Ще могат да проследят и неговите студентски несгоди в продължението на сериала. Дамите пък ще имат опцията да наваксат с пропуснатите сюжети и епизоди на уеб продукциите в категория “Drama Queen ”. Тук ще открият всички серии най-номинирания български уеб сериал и ще могат да си напомнят сложните тествания, през които минаха героите през първите четири сезона на поредицата.-->

За всички влюбени , предлага специфична селекция с най-хубавите любовни уеб продукции за обезпечено сантиментално посрещане на празничните дни. „ Man’s World “ е категорията, в която кавалерите могат да открият обичаните си поредици за коли, а в „ Realife “ потребителите ще намерят най-интересното от обичаните риалити формати - телевизионното предаване Big Brother (Most Wanted + All Stars), InstaQueen и доста други.

Идеи за страхотни предписания за празничната софра потребителите могат да намерят в селекцията „ Yummy “. Всеки кулинарен каприз ще бъде удовлетворен с уеб поредици „ Хапка “ и VIP Хапка. е помислил и за почитателите на интернационалните продукции с категорията „ International “, където ще могат да гледат всички хитови международни сериали, които завладяваха сърцата на почитателите – мексиканския трилър „ Аз съм никой “, индийската поредност „ Моето виртуално гадже “, канадския „ Бягство с Вайълет “, комедията „ Опасни секс игри “ и един от най-номинираните задгранични уеб сериали „ Канага “.

В празничните дни не пропускайте да се доверите на специфичната секция на ще подсигурява презареждащ старт на новата година с най-обичаните уеб сериали и поредици, както и доста други изненади.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР