Празничните дни през месец май са нанизани подобно бисери на

...
Празничните дни през месец май са нанизани подобно бисери на
Коментари Харесай

Не чакайте Гергьовден, за да бъдете победител в игрите на Спорт Тото

Празничните дни през месец май са нанизани сходно бисери на огърлица: Великден едвам отшумява, а календарът ни води към още мигове, украсени от обичаи, приповдигнато въодушевление и светли очаквания. Гергьовден е един от най-любимите български празници. В предишното летните месеци са били отдадени на интензивен труд, чиито резултати са определяли поминъка за цялата последваща година. Ето за какво, в този празник са втъкани толкоз доста традиции, свързани с плодородието, здравето и шанса.

Георги Победоносец е уважаван както от източните, по този начин и от западните християнски религии, а преданията за осъществените от него подвизи са безброй. Съответно е напълно в реда на нещата на този ден да честваме и Денят на храбростта и българската войска. Той се отбелязва още от интервала на нейното основаване - с декрет на княз Александър Батенберг от 1880г. Честванията включват боен церемониал, който е извънредно атрактивно събитие за наблюдение.

Но не всеки е предназначен за подвизи, изключително във времена, в които смелостта и храбростта имат още повече лица и измерения. Спокойното всекидневие не ни предлага доста тествания, а обстановките, в които, равнищата на адреналина се повишават, са все по-редки. Но с цел да променим това, не постоянно е нужно да рискуваме. Има и вълнуващи моменти, които имат сходен резултат, а по едно и също време с това внасят и финансово успокоение. И това са числовите и моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор. За да зарадва своите почитатели, особено за 6-ти май, всички участници в играта " 5 от 35 " ще имат шанса да завоюват някоя от 10-те спомагателни награди от по 500 лева Изненадите не стопират до тук - в края на седмицата един късметлия ще стане собственик на чисто нов лек автомобил ФОРД МОНДЕО, като част от наградния фонд в най-обичаната игра " 6 от 49 ", чийто джакпот става все по-апетитен и гони сумата от 3 450 000 лева Ако пък предпочитате талоните игри, не пропускайте да ревизирате както скритите облаги под скреч-полетата, по този начин и бонусите в акцията " Печалби плюс, пари в кеш ". Цялата информация за игри и акции могат да намерят на action.toto.bg

Имате опция да се състезавате за още повече награди, в случай че сте измежду лоялните клиенти на Български Спортен Тотализатор: в новата акция на ТОТО Клуб - " Дай пет за шанс ", която се организира в интервала 01.05-31.05.2021, ще имате спомагателен късмет да спечелите 5 награди по 2000 лв.. Повече детайлности за изискванията на играта, можете да откриете на интернет страницата на Тотото: toto.bg

При толкоз доста благоприятни условия за облаги, приближаващото лято наподобява още по-обещаващо. Изпробвайте шанса си, тъй като Спорт Тото постоянно дава повече!

Пожелаваме Ви светли и приятни почивни дни!

Материалът е възложен от Спорт Тото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР