Празничен ретротрамвай ще се движи из столицата от днес, съобщиха

...
Празничен ретротрамвай ще се движи из столицата от днес, съобщиха
Коментари Харесай

Празничен ретротрамвай тръгва из столицата

Празничен ретротрамвай ще се движи из столицата от през днешния ден, оповестиха от Столична Община.

За осма поредна година уредник на " Коледна приказност - 2018 " е регион " Средец ", оповестиха от администрацията.

До 23 декември дребни и огромни ще могат да се повозят на ретромотрисата, да се снимат с Дядо Коледа и да получат дарове.

Заради ремонта на ул. " Граф Игнатиев " атракционната мотриса няма да пътува по нормалния си маршрут, а по различен. Тя ще се движи напълно на територията на регион " Триадица " - сътрудник на събитието. Спирките са пл. " Възраждане " - пл. " Македония " - бул. " Прага " - Националния замък на културата - бул. " Пенчо Славейков " - 14-ти ДКЦ - Читалище " Петър Берон " и кв. " Иван Вазов ". Трамваят ще потегля на всеки кръговиден час от пл. " Възраждане " и на 30 минути от кв. " Иван Вазов ". През работните дни ще се движи от 15.00 до 19.00, а в почивните дни от 10.00 до 14.00 ч.

Разходката с коледния ретро трамвай ще е безвъзмездна за децата, само че те би трябвало да бъдат съпроводени от възрастен с постоянен превозен документ.

При откриването на " Коледна феерия-2018 " вокалната група на 38 ОУ " Васил Априлов ", с началник госпожа Мариана Дикова, ще извърши детски коледни песни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР