Празни надежди са гражданите да се обърнат срещу Путин заради

...
Празни надежди са гражданите да се обърнат срещу Путин заради
Коментари Харесай

Георги Вулджев: Празни надежди са гражданите да се обърнат срещу Путин заради икономически санкции

Празни очаквания са жителите да се извърнат против Путин поради стопански наказания, тъй като въпреки да има по-висока инфлация и растеж на безработицата, утвърждението към него се повишава. Съединени американски щати и Западът са налагали строги наказания, само че в никакъв случай не са успявали да сменят режим, би трябвало по-агресивна интервенция във вътрешната политика. Не чакам Русия да изпадне във банкрут и да желае заем от МВФ ". Това сподели за предаването ) за " Твоят ден " по NOVA NEWS Георги Вулджев от Експертния клуб за стопанска система и политика (ЕКИП).

" Очаквам китайците да се възползват от обстановката, тъй като за тях Русия ще е евтина дестинация и да им оказват помощ. Това е нож с две остриета, защото Русия ще стане по-зависима от Китай ", съобщи Георги Вулджев.

„ Дефолт значи страна да не покрива настоящите заплащания по задълженията. Русия не изплаща отговорностите си по договорите в долари, а в рубли, което е нарушаване в договорните връзки. Има едномесечен гратисен интервал от 4 април, в който страната може да си изплати отговорностите. Това е политическа обстановка. Русия искаше да бъдат размразени запасите си в долари - общо 315 милиарда Докато това не се случи, тя ще заплаща в рубли. Така че може да се каже, че глобите работят, тъй като се върви към дефолт ", сподели Георги Вулджев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР