Празни бебешки колички бяха наредени в центъра на Лвов. Всяка

...
Празни бебешки колички бяха наредени в центъра на Лвов. Всяка
Коментари Харесай

Празни бебешки колички в центъра на Лвов: По една за всяко загинало дете във войната

Празни бебешки колички бяха подредени в центъра на Лвов. Всяка една от тях символизира починало дете.

От кабинета на украинския основен прокурор през днешния ден оповестиха, че до момента във войната в Украйна са починали 112 деца, съобщи Ройтерс.

В оповестената в Телеграм информация се прибавя, че в спора до момента 140 деца са били ранени.

Руската войска нападна град Запорожие с хеликоптери

9 души са убити и 17 са ранени при артилерийски обстрел против предградие на южния украински град Запорожие, заяви заместник-кметът Анатолий Куртиев.

По думите му по-късно в региона е било оповестено 38-часово помирение. Запорожие е нападнат от съветските сили с миномети, танкове, хеликоптери и ракетни системи, добави той.

Кметът на столицата Киев Виталий Кличко прикани Западът да достави оръжия на Украйна за войната ѝ против Русия. " Моля, помогнете ни ", споделя някогашния професионален боксьор в изказване за италианския " Кориере каузи сера ".

Той споделя, че Украйна е в положение сама да затвори въздушното си пространство, само че за това се нуждае от " съответните оръжия ". Кличко показва, че до момента в Киев са убити повече от 200 цивилни и че в града към момента обитават към два милиона от жителите му. Кметът приканва Запада да спре икономическите си връзки с Русия, тъй като " Путин употребява всяко евро, с цел да укрепи армията си ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР