Празненствата за Трети март са място, на което има строг

...
Празненствата за Трети март са място, на което има строг
Коментари Харесай

Настимир Ананиев стана за смях: Появи се облечен като за кръчма на честванията за 3-ти март

Празненствата за Трети март са място, на което има непоколебим етикет. Някои депутати обаче очевидно не са добре осведомени с него. Настимир Ананиев стана за смях, откакто се появи обелчен като за механа по време на честванията на празника.

Разбира се, мрежата незабавно стартира да бълва насмешки

 Настимир Ананиев стана за смях Снимка: Фейсбук

Повод за шегите и закачките, които бълват в онлайн пространството, се оказа облеклото на депутата от ПП-ДБ.  Макар че той бе поставил костюм, над нея бе нахлузил не палто, а шушлякова грейка. Върху нея пък се мъдреше кариран шал.

 Настимир Ананиев стана за смях Снимка: Фейсбук

Очевидно националният представител е зиморничав и му е било много студено. Ала на подобен значим ден е можел да се спре на друго облекло.

 Настимир Ананиев стана за смях

Защо не е поставил палто или балтон, се питат и в обществените мрежи

Видът на Ананиев разяснява и общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Във Фейсбук той написа:

„ Мисля, че типът на Настимир Ананиев на формалното честване за Трети март разказва изцяло и ППДБ, и сглобката, и ръководството им. “

Това не е първия път, в който Настимир Ананиев е обект на смешки и закачки

По време на клетвата на 48-ото Народно заседание (НС), той позволи различен гаф, когато имаше положителното предпочитание да излъчи събитието онлайн. Но телефонът бе оставен на банката пред него и в действителност всички видяха единствено… корема на Ананиев.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР