Празна бутилка на масата не е добра идея! Може би

...
Празна бутилка на масата не е добра идея! Може би
Коментари Харесай

Не оставяйте празна бутилка на масата!

Празна бутилка на масата не е добра концепция!

Може би сте чували, че на масата не трябва да стои празна бутилка по време на хранене.

Смята се, че празната бутилка на масата притегля бедността в къщата. А навикът да духате горещата напитка провокира отлив на финанси.

Според националните суеверия празната бутилка символизира безработицата. Семействата, които са привикнали да оставят празни съдове на масата, нормално страдат от компликации, свързани с неприятни привички и болести.

За да избегнете проблемите от всякакво естество, не оставяйте празната бутилка на масата.

Вижте още: Отгледайте краставици на балкона!

Някои хора имат вяра, че празна бутилка до жена води до персонални неуспехи и здравословни проблеми. Съществува поверие, че празната бутилка предизвика проблеми, свързани с майчинството и раждането.

Източната мъдрост споделя, че празната бутилка е обиталището на злите духове. Ако тя се появи на масата, фамилията го чакат кавги, неприятности, кавги и беднотия.

Ето още някои от предметите, които не трябва да оставяте на масата.

Ножове

Разбира се, не можете без нож в кухнята. И не е неразрешено да се употребява. Но държането на ножове на масата за хранене несъмнено не е на добре. Баба ми постоянно е споменавала, че това може да докара до кавги в фамилията, а от време на време даже до нещо по-сериозно: да вземем за пример, някой от членовете на фамилията може да съобщи или да аргументи нещо доста неприятно на останалите.

Празни кухненски принадлежности

Празни чаши, чинии, тигани и други сходни, безусловно не би трябвало да остават на масата. Той е знак на глада и бедността. Ако оставите такива предмети на масата за хранене, рано или късно ще станете небогати.

Вещи на гостите

За неща, които гостите носят със себе си, си коства да отделите особено място в къщата. Тези предмети не би трябвало да стоят на масата за хранене. Ако човек влезе в къща с неприятно въодушевление, това може мощно да повлияе на силата. Може би, несъмнено, ще имате шанс и няма да има негативизъм у госта. Ами в случай че стане? Лошата сила ще остане в къщата на притежателя и ще навреди единствено на всички членове на фамилията. Защо да поемате подобен риск?

Спално долни дрехи

Никой няма да държи спално долни дрехи на масата, несъмнено. Понякога обаче можем да сложим нещо на масата краткотрайно, при нареждане. Беше неразрешено да върша това в моята къща. Баба сподели, че тогава ще има загуба в фамилията.

Монети или банкноти

Говорим за монети или банкноти с дребен номинал. Ако ги оставите на масата, тогава цялата облага за дома ще бъде дребна. Но можете да сложите огромна едра банкнота на масата, да вземем за пример под покривката. Ако тя е там, фамилията постоянно ще има пари.

Някой има вяра в знаците, до момента в който други не. Това е изборът на всеки човек. Не можете обаче да кажете сигурно, че всичко това са нелепости, изключително в случай че не сте го ревизирали сами.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР